Voor sommige functies van deze winkel moet javascript zijn ingeschakeld.

Gratis verzending boven €50/ £50/$50

CRA-YON Parfums Founders-image

Hitta den Perfekta Doften För nyår | Intervju med CRA-YON Grundarna

En intervju med grundarna av CRA-YON och deras doftrekommendationer för nyårsafton.

När vi nu närmar oss det nya året passar vi på att sätta oss ner med grundarna av CRA-YON, skaparna av några av de mest fängslande dofterna på marknaden. Nyårsafton är ett så minnesvärt ögonblick och eftersom parfym har en direkt koppling till dina minnen har vi tagit  reda på vilka dofter som kommer att följa med dem in i det nya året. De kommer också att avslöja några av alla de planer de har för Cra-Yon under nästa år.

Christine, vilken doft kommer du att bära på Nyårsafton?

Jag kommer att bära den nya parfymoljan The Fougère Affaire som vi lanserade i samarbete med Mantle. Den har en transformerande kraft och det gör den här doften till din biljett till en värld av orubbligt självförtroende, positivitet och centrerad energi. Precis vad du behöver för en kväll full av överraskningar och sammankomster. Spoiler alert, denna doft kommer faktiskt att lanseras som en Eau de Parfum i vår och vi är så exalterade!

Och du Niclas, kan du ge våra läsare en försmak av de dofter du kommer att bära på nyårsafton och inspirationen bakom dina val?

Jag kommer att glida in i det nya året iförd gourmand-doften Caramel Days. Som en extra twist kommer jag att lägga till ett lager av den friska Art Life. Den här kombinationen är en favorit. Den är mjuk och oemotståndlig och kännetecknas av ackord av gourmand, krämiga, fruktiga och blommiga noter. Den doften är det perfekta komplementet till mitt nyårsaftonshumör.

Några tips till våra läsare om hur man väljer den perfekta doften för sitt nyårsfirande?

Lita på dina instinkter och välj en doft som stämmer överens med din personlighet och den atmosfär du vill skapa. Tänk på tillfället, din outfit och de känslor du vill framkalla. Doft är en kraftfull accessoar som kan förhöja hela din upplevelse, så ha kul när du experimenterar! Vi har faktiskt ett Discovery-kit med alla våra dofter som kan vara ett bra alternativ att prova och även prova lager på lager.

På vilket sätt vill ni inspirera människor med era dofter?

 Vi vill inspirera människor att ägna mer uppmärksamhet åt sina egna sinnen. Vi tror på att genom att vara medveten och uppmärksam blir den personliga upplevelsen i världen mer djupgående, grundad och sammankopplad. Doftsinnet är vårt starkaste sinne, och genom att medvetet koppla det till din sinnesstämning eller använda det för att väcka en stämning, styra hur du vill känna dig, blir det som en osynlig superkraft.

Det tankesätt som vi vill inspirera människor med är att vara nyfikna, uppmärksamma och vänliga mot sig själva och världen omkring en. När du lägger till en CRA-YON-doft till din dag hoppas vi att den kommer att inspirera dig och människorna omkring dig. Vi vill att du ska få många komplimanger och sprida glädje omkring dig. Allt vi gör på CRA-YON handlar om att väcka glädje och goda känslor. 

Några andra avslöjanden om vad som kommer att hända för CRA-YON under 2024?

Christine: Vi arbetar faktiskt med massor av nya saker som kommer att hända i år. Vi kommer inte bara att lansera The Fougere Affair och The Dusk Daze som Eau de Parfums, vi arbetar också med nya segment inom doftkategorin. TBC.

Niclas: Under 2024 kommer vi att erbjuda en helt ny dimension i CRA-YON Experience. Cra-yon kommer att lansera sin första fysiska retreat i Paris, inbäddad i stadens centrum. Håll utkik efter mer...

Läs mer om